مشاوره حقوقی رایگان - برق غیر دائم برای ملک

سلام خسته نباشید.یک زمین نزدیک شهر گرفتیم.الان یک دامداری کوچک راه اندازی کردیم با پدرم.رفتم اداره برق برای کنتور برق.اداره برق گفتن باید از شهرداری یا جهاد نامه بیارید.یک نفر از اداره برق اومد بازرسی کرد رفت.رفتم شهرداری .شهرداری یک نامه داد که داخل بافت نیست.این جا رو ما الان ده ساله داریم.از طرف جهاد چند بار اومدن برای تخریب ولی برای اطراف ما رو خراب کردند و گفتن بنا شما قدیمی کار نداشتند.باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید با شما همکاری‌ گردد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از سازمان مربوطه پیگیری نمایید و در صورت استنکاف مطالبه حق نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهادکشاورزی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق جهاد کشاورزی پیگیری بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به مجور و درخواست از کمیسیون ماده 99دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اداره جهاد مراجعه و درخواست بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید