مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کذب

سلام کارفرما بعد از 11 سال کار به علت عدم افزایش حقوق به حداقل حقوق وزارت کار عدم نیاز بنده رو خواستند و من نیز برای گرفتن حقوق قانونی خودم از ایشان شکایت کردم و به نتیجه رسیدم . دادگاه ایشان را به مبالغی محکوم کرد.در طول مشغولیتم در دفتر این آقا وامی از بانک گرفتم و چون باید کل مبلغ وام یک جا خرج میشد در پوز ایشان یک جا 30 میلیون تومن را کارت کشیدم و ایشان چکی به نام مادرم صادر کردند و پول را گرفتیم حال ادعای دروغ کرده اند که این پول را قرض داده اند و ما پس ندادیم. آیا با مدارک بانک مبنی بر گرفتن وام و کشیدن کارت در دستگاه پوز ایشان دقیقا دو روز قبل از گرفتن چک می‌توان ادعای کذب ایشان را ثابت کرد؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با مدارک و مستندات در مقابل اظهارات ایشان دفاع موثری از خود بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید دلایل دفاعیات و مدارک و مستندات را ارائه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای ایشان نیاز به دلیل دارد در صورتی که می‌توانید دلایل ایشان را مخدوش نمایید در صورت شکایت دفاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرکس ادعایی دارد باید اثبات کند در صورت شکایت دفاع کنید