مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

سلام
سال 99اپارتمانی خریداری و سند تک برگ گرفتم سال 1402قانونی و با سند فروختم سند خریدار صادر شده
دادگاه آپارتمان رو توقیف کرده به خاطر وجود یک مبایعه نامه در سال 97 .آپارتمان 6بار سند خورده رسمی و تک برگ .سال ساخت 1397
حدود 15نفر خریدار و فروشنده احضار شدند میشه بفرمایید تکلیف من چی میشود من فروشنده یکی به آخر هستم .تمام ثمن‌ معامله رو هزینه کردم .احضاریه 28اسفند 1402اومده .عاجزانه تقاضای پاسخ دارم .استرس زیادی گرفتم .سپاس فراوان از لطف شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
اگر آگاه نبوده اید
ثمن و غرامات مربوطه قابل مطالبه است
طی دادخواست تخصصی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط قرارداد می‌توانید مطالبه خسارت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به قراداد منعقده بین طرفین دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که سند ابطال شود شما نسبت به خریدار خود مسئول هستید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آپارتمان به مالک اصلی برمی‌گردد و شما در زنجیره طلبکاران قرار خواهید گرفت

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاظ حساسیت موضوع پرونده از گزینه مشاوره حضوری استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
ممکن است مبایعه‌نامه سال 97 که ارائه شده صوری باشد .
اگر در سال 97 خریداری کرده در طول این چند سال چرا پیگیری واحد خود نشده است و اینکه باید ثابت کند که ثمن معامله را چگونه پرداخت کرده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتی که سند ابطال شود شما نسبت به خریدار خود مسئول هستید و اگر اگر آگاه نبوده اید
ثمن و غرامات مربوطه قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات است
موضوع سوال شما از چند بعد باید بررسی گردد