مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی ملک

با سلام و احترام
موضوع...
شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران ( شرکت سهامی خاص) وابسته به سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران می باشد یعنی شرکت مذکور , شرکت تابع می باشد ماجرا این است که این شرکت یک زمینی بدون اجازه سازمان مذکور به اینجانب فروخته است این در حالی است که در اساسنامه شرکت مذکور قید شده است که از 1000 سهم، 996 سهم آن متعلق به سازمان مذکور است و تنها 4 سهام آن متعلق به اعضا هیئت مدیره شرکت مذکور است و همچنین در اساسنامه سازمان مذکور فید شده است که تمامی سهام سازمان مذکور به دولت تعلق دارد یعنی شرکت مذکور یک شرکت دولتی است نکته این است اگر شرکت مذکور
بخواهد زمینی به کسی بفروشد باید طبق اساسنامه خود و قانون تأسیس شهرکهای صنعتی ایران مصوب 1362 _ مصوبه هیئت مدیره سازمان را داشته باشد .. که
نامه ای داریم که این مصوبه وجود ندارد بنابراین به نظر می رسد که شرکت مذکور بدون اذن و یا خارج از اذن شرکا اقدام به فروش زمین نموده است
1) آیا این معامله مطابق ماده 581 قانون مدنی و یا قانون اموال دولت می تواند معامله فضولی باشد یا خیر ؟ ؟
2) آیا شرکت دولتی بدون اجازه بالاسری زمینی به اشخاصی فروخته باشد این معامله فضولی خواهد بود یا خیر ؟؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما به نسبت سهم خودش خیر
بستگی به این دارد که قبلاً اجازه گرفته یانه