مشاوره حقوقی رایگان - پیام به زن شوهردار

سلام خسته نباشید من چند وقت پیش به یک خانوم متاهلی از طریق روبیکا پیام دادم و اون خانوم هم جواب داد باهم کمی صحبت کردیم در حد معمولی نه فحشی نه بی ادبی نه چیزی فقط از من عکس خواستن و من هم ارسال کردم بعد چند هفته خانومه رفته شکایت کرده برای توهین و مزاحمت من هم رفتم پلیس فتا و گفتم که اشتباه شده کلا من فقط میخواستم ببینم کی هستن از روی کنجکاوی همین بعدش که رفته دادگاه دادگاه رای برائت صادر کردن و طرف مقابل اعتراض داده و قاضی برام 15 روز زندان داده ولی چون که سن من کم هست و 18 سالمه سوء سابقه ای ندارم اون رو به جزای نقدی 1/5 میلیون تومان تبدیل کردن به نظر شما بزرگواران نیازی هست اعتراض بدهم یا نه همون جزای نقدی رو قبول کنم و این که اگر جریمه نقدی رو پرداخت کنم سوء سابقه میشه برام یا نه لطفا راه راهنماییم کنید. چون سنم کمه نمیدونم چیکار کنم از یکی پرسیدم گفت همون جریمه رو پرداخت کن اگه اعتراض بدهی قاضی بر میخورد بهش بیشتر میکنه زندانت رو خیلی ممنون که وقت گذاشتین با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت قانونی اعتراض کنید و لایحه ای در دفاع از خود ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اعتراض نمایید و یک لایحه دفاعی خوب تنظیم کنید در صورتی که زیر 18 سال باشید سابقه محسوب نمی‌گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما تصمیم نمی‌گیرید که رای را قبول کنید یا نه، رای اجباری است و شما ملزم به اجرای آن هستید و لازم است بدانید تکرار این کار می‌تواند مجازات بدتری برای شما ایجاد کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر فرصت دارید اعتراض کنید خیر سوپیشینه نیست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به نظر قابل اعتراض نیست جریمه را پرداخت کنید .
سو سابقه نیست .
موفق باشید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

حق اعتراض دارید در مهلت تجدیدنظر خواهی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ضمن قبول رای دادگاه درخواست تخفیف مجازات بدهید که دادگاه می تواند تا یک چهارم تخفیف دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما تجدیدنظرخواهی نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید