مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک و استفاده از آن

باسلام اگر کسی بخاطر جعل و استفاده از ان در سال 91 به یکسال حبس و جزای نقدی محکوم شود آیا در پیشینه کیفری وی محکومیت موثر ثبت میشود و ایا ممکن است از حقوق اجتماعی مثل وکالت محروم شود

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام محکومیت در پیشینه کیفری ثبت می شود اما در گواهی های صادره منعکس نمی گردد مگر به در خواست مراجع قضایی برای بازنگری در مجازات،و فرد از حقوق اجتماعی نیز محروم نمی گردد بر طبق ماده 25 قانون مجازات اسلامی و تبصره های آن.

یک وکیل

سلام. در پیشینه کیفری ثبت می گردد اما وی را از حقوق اجتماعی محروم نمی کند

یک وکیل

سلام " وفق تبصره 1 ماده 25 ق. م. ا رفتار خواهد شد . یعنی مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج می شود لکن در گواهی های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی گردد مگر به درخواست مراجع قضائی برای تعیین یا بازنگری در مجازات .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش آقای گنجی.یاالله