مشاوره حقوقی رایگان - عدم عقب نشینی

عرض ادب و احترام.بنده منزلی خریدم انتهای یک بن بست ابتدای بن بست دو خانه هستند که قدیمی هستن و عقب نشینی نکردن که باعث شده ورودی بن بست 2.5 متر بشود و ماشین یک مقدار سخت واردش بشود و احتمالا آمبولانس و آتش نشانی نمیتونه اصلا وارد بشه آیا میشه طرح شکایت کرد علیه آن ها که عقب نشینی انجام بدهند.؟ همچنین در انتهای بن بست که منزل ما هست یک خانه که صاف جلوی تراس ما هست و قدیمی هست وجود داره که باعث شده به سختی بپیچیم بریم داخل پارکینگ آیا از او هم میشه شکایت کرد که عقب نشینی بکند؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام قاعدتا خیر زیرا از قدیم بنا وحود داشته ، فقط در صورت بازسازی و ساخت وساز شهرداری اجبار به عقب نشینی می کند