مشاوره حقوقی رایگان - مراحل بعد از رای دادگاه تجدید نظر

با سلام وخسته نباشید خدمت شما
من در دادگاه بدوی که حکم دادگاه به من داد و بعد از اعتراض خوانده پرونده به تجدید نظر ارسال شد ودر دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را تایید کرد وحکم قطعی داد که از طریق دادنامه صادر کرد که الان حدود 20 روز هست که از اون حکم گذشته وحالا نمی دونم چه کاری انجام بدهم لطفاً راهنمایی نماید

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به نظر می رسد پرونده شما حقوقی باشد. در این صورت به دادگاه بدوی مراجعه کنید و تقاضای صدور اجرائیه کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از شعبه بدوی درخواست صدور اجراییه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد
اگر حقوقی است تقاضای صدور اجرائیه نمایید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست صدور اجراییه را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به ‌محکوم علیه ابلاغ گردد و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پرونده تایید دادنامه بدوی از سوی دادگاه تجدید نظر می‌بایست به شعبه بدوی مرجوع شود پس از آن شما می‌بایست تقاضای صدور برگ اجراییه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای درخواست صدور اجرایی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید
بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه به شعبه دادگاه مراجعه کنید و با اخذ مدارک به احزاب احکام مراجعه کنید و با تشکیل پرونده در اجرای احکام می توانید موضوع را پیگیری کنید.