مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم قرارداد با وکالت از دیگری

در سال 1387 همسرم که از من وکالت کلی و‌‌ تام داشته در دفترخانه از طرف من به شخصی یک وکالت کاری میدهد که برای یک قطعه زمین که متعلق به من بوده فعالیت کند تا زمین را بشود زنده کرد ، یک ماه بعد از دادن وکالت در دفترخانه همسرم با همان شخص یک قرارداد دستنویس با همان شخص وکیل مینویسد که حق الوکاله برای آن کار تعیین میشود ، در این قرارداد حق الوکاله اسمی از من برده نشده، نوشته شده مابین وکیل و همسرم ، بدون درج اسم من و حتی بدون درج این که همسرم با وکالت از من این قرارداد را بسته، موضوع قرارداد نوشته شده همان موضوع که بابت آن در دفترخانه وکالت داده شده است، ایا من موظف به پرداخت هستم؟ یا چون اسم من در قرارداد نیامده وظیفه ای ندارم؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بستگی به شرایط شما در قرارداد دارد. نیاز به بررسی مدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شرایط در قرارداد بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حدود اختیارات خود باشد و به وکالت اقدام کرده باشد معتبر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در حدود اختیارات باشد درست است