مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین اصلاحات ارضی

با سلام. در روستای ما ملکی در حدود 15 هکتار وجود دارد با توجه به پلاک محور بودن اسناد مشاعی زمان اصلاحات ارضی اهالی به صورت اشترک از زمین به عنوان خرمنگاه در طول 40سال استفاده کرده اند حالا منابع طبیعی آمده زمین را به بنیاد مسکن واگذار کرده و بنیاد هم آن را به خود اهالی می فروشد آیا متوانیم با اسناد رسمی مشاعی زمان اصلاحات ارضی شکایت کنیم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه دادخواست اعتراض به طرفیت اداره منابع طبیعی وجود خواهد داشت
باید مشخص گردد که آیا اراضی دارای آثار احیأ و عمران و کشت بوده است یا خیر
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید طرح دعوی کنید