مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالای معیوب

سلام من یک ماشین لباسشویی از شرکت ... کالا تسهیلاتی و به صورت اینترنتی خریدم که از اول خراب بوده و هیچ مسئولیتی قبول نمیکنند الان 8 ماه است که خریدم ولی استفاده نکردم هر ماه هم دو میلیون هفتصد از حقوق من برداشت میکنند. نمی‌دونم به کی و کجا شکایت کنم؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا خسارت وارده و سلامت دستگاه بررسی شود سپس اگر نظر کارشناس با ادعای شما منطبق بود دادخواست مطالبه خسارت دهید و یا عودت کالا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با اداره تعزیرات تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و بعد دادخواست حقوقی اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید