مشاوره حقوقی رایگان - حق سنوات و عیدی

آیا شخصی که بازنشسته بوده و مدیر عامل یک شرکت خصوصی است می‌تواند سنوات و عیدی دریافت نماید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و