مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مجوز ورود ممنوع به منطقه شخصی

پدربزرگ و عموهایم در مکانی چندین زمین کشاورزی دارند و از میان آنها یک جاده خاکی رد می‌شود که آخرش به زمین خود آنها می‌رسد و جاده تمام می‌شود این جاده را خود آنها میان زمین هایشان کشیده اند تا بتوانند عبور کنند آیا می‌توان برای این جاده و کل زمین های کشاورزی اطرافش که متعلق به پدر بزرگ و عموهایم است مجوز ورود ممنوع گرفت طوری که کسی بدون اجازه آنها نتواند وارد آن منطقه شود حتا اگر بخواهد از آن مکان عبور کند چون آخر جاده در آن مکان می‌رسد به زمین خودشان و بن‌بست می‌شود و جاده دیگر از کنار زمین آنها رد می‌شود و برای رفتن به آن جاده باید از میان زمین پدر بزرگم رد شد ؟؟
و چطور باید مجوز ورود ممنوع گرفت ؟
و مجازات بودن اجازه وارد شدن به آن منطقه چیست ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با مستندات باید به دادگاه حقوقی محل ملک دادخواست بدهین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی کارشناسی دارد تا بر اساس ان اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات ایجاد کوچه است
باید مشخص گردد که آیا کوچه اختصاصی است یا کوچه عمومی
آیا حق ارتفاق ایجاد شده است یا خیر
و ...