مشاوره حقوقی رایگان - راه زمین کشاورزی

سلام. سال 76 زمین کشاورزی خریداری کردیم که توی قولنامه این زمین دارای راه کمباین رو ذکر شده که از خیابان اصلی 100 متر به سمت زمین مذکور طول راه میباشد و 2 طرف این راه زمینهای کشاورزی پدر بزرگم بوده بعد از فوت پدربزرگم این خیابان جز ماترک حساب نگردیده و بعد از تقسیم ماترک پدر بزرگم سمت راست این راه زمین عموی من شد الان مدعی راه میباشه ضمنا زمین عموی من که به شکل مستطیل میباشه عرض آن به خیابان اصلی وصله که از هرجای خیابان اصلی میتونه وارد زمینش بشه اما میگه این راه برای من هم هست. لازم به ذکره فروشنده زمین ما الان زنده و شهادت میده این راه مخصوص تردد این زمین بوده و متعلق به پدر بزرگت نبوده. آیا ایشون میتونه در صورت جلوگیری من مدعی قانونی بشه. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چندین پرونده مجزا است که باید بررسی شود و سپس راه حل قطعی داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

ابتدا باید مشخص گردد که مالک این راه چه شخصی میباشد و
و این راه ، راه اختصاصی برای شما میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اطهارنظر دقیق بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید درخواست تامین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس مربوطه تا مالک راه مذبور معین شود