مشاوره حقوقی رایگان - درباره ملک

سلام وقت بخیر،من با پدرومادرم ی صلحنامه نوشتیم،(تایپی) و داخلش مشخصات و متراژ صلح شده هم نوشته شده،و بابتش مبلغ هم پرداخت کردم،
داخل صلحنامه تایپی متراژ اشتباه تایپ شده،یعنی ب جای یک و نیم مترمربع،
یک مترمربع نوشته شده و در اصل متراژ صحیح باید یک و نیم متر نوشته میشده، پای صلحنامه هم شهود و صلح کنندگان امضاء و اثرانگشت زدن،

میخواستم بدونم میشه همون صلحنامه رو متراژ اشتباهی و خط زد و درستش و بالاش نوشت؟
یا اینک ی راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در دو نسخه در حضور شهود پشت نویسی و توضیحات بدهین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون قرارداد صلح باید در دفترخانه اسناد رسمی به صورت رسمی تنظیم گردد
ولی صلح نامه عادی باطل نیست
و صلح نامه عادی باید در دادگاه اثبات گردد
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام باید اصلاح شود به همراه امضا شما و پدرو مادرتان

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر این کار را انجام ندهید یا مجدد صلح نامه بنویسید یا به همین اکتفا کنید . این اشتباه جزو اشتباهاتی نیست که صحت صحت صلح را زیر سوال ببرد نیازی به انجام و تنظیم صلح مجدد هم نیست

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. خیر نیاز است تمامی افرادی که سابقا امضا کرده اند ، آن را امضا کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
توصیه نمی‌شود
بهتر است مجدد متن دیگری مورد نگارش قرار گیرد توسط وکیل دادگستری
وهمچنین ترجیحا از طریق دفاتر اسناد رسمی ثبت گردد
تا بعدها درمعرض اتهام جعل قرار نگیرید.