مشاوره حقوقی رایگان - جواب آزمایش

باسلام و خسته نباشید بنده نمونه برداری رحم انجام دادم و جوابش خوب بود، باتوجه به شکی که داشتم مجدد بعد دریافت جواب آزمایشگاه اول (بعد از هفته) یک نمونه برداری رحم در آزمایشگاه دیگه انجام دادم و جواب سلول های پیش سرطانی بود میتونم شکایت کنم و از چه طریقی باید اینکارو انجام بدم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام علیه ایشان با مستندات مطالبه خسارت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصور پزشکی باشد می توانید شکایت کنید در غیر این صورت نتیجه ای نخواهد داشت