مشاوره حقوقی رایگان - آیا کمیسیون ماده 140شامل من میشود

من در سال 1381درحین انجام مأموریت دچار سانحه شدم و ضربه مغزی شدید شدم و سال ها توانایی حرکت کردن نداشتم و هنوز هم توانایی کمتری دارم و چشم چپ و سمت چپ بدنم از کار افتاده
آیا من میتوانم اعتراض کنم و اینکه بند140جانبازی شامل حال من میشود
در ضمن من آن هنگام سرباز وظیفه بودم

پاسخ ها :

کمیسیون ماده 140 جانبازی حادثه حین خدمت سربازی جانبازی حین خدمت سربازی احراز جانبازی جانبازی