مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پزشکی فراجا

باعرض سلام و خداقوت بنده کادر فراجا با28سال خدمت هستم به علت حادثه درحین عملیات ازناحیه هردوزانو دچارپارگی ACLومینیسک داخلی وخارجی وازناحیه کمرپارگی دیسک L4شدم کمیسیون 140فراجاتشکیل وبرای بنده رای به جانباز بندالف ماده 140 دادن ولی حدود 7-8ماهه منتظر ارجاع پرونده کمیسیون عالی پزشکی هستم .باتوجه به وضعیت جسمانی وداشتن سطح 3اعصاب وروان امکان بازنشستگی پزشکی بنده وجود داره؟ باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید درخواست دهید تا کمیسیون پزشکی تایید نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کمسیون به از کارافتادگی بالای 66درصد رای دهد بله

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بعد از نتیجه کمیسیون درخواست خود را مطرح وشاملتان میشود