مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از گاز گرفتگی و صدمه جسمی و روحی ناشی از سگ ولگرد

با سلام و خسته نباشید؛
بنده در اوایل فروردین و ایام عید در یکی از پارک های تهران در حال پیاده روی بودم که ناگهان در مسیر با دو سگ ولگرد مواجه شدم و شروع به حمله به من کردند و سبب ایجاد چندین زخم و خراش و کمی خونریزی به همراه سوزش زیاد در ناحیه پا شدم و مجبور شدم به دنبال پیدا کردن مرکز بهداشت فعال در ایام عید و تزریق واکسن و ایمونوگلوبین های هاری و کزاز شدم که فرایند تزریق ایمونوگلوبین هاری هم با درد زیاد و طولانی همراه بود و علاوه بر آن بنده به مدت چند روز از فعالیت های روزمره بازماندم, دچار نارحتی روحی و فوبیا از سگ شدم و تا کنون با گذشت یک ماه قادر به انجام برخی فعالیت های ورزشی نیستم؛ آیا شکایت بابت جمع اوری سگ های ولگرد و درخواست دیه باید از شهرداری صورت گیرد یا نهاد دیگری؟ و به چه صورت شکایت صورت گیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می توانید از شهرداری شکایت نمایید و باید دیه شما پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شهرداری وظیفه دارد ممکن است شهرداری مقصر اعلام شود.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از شهرداری. از طریق مراجع قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی محل اقدام نمایید