مشاوره حقوقی رایگان - گاز گرفتگی سگ

سگ همسایه پای پسرمون گاز گرفته رد چهار تا دندوناش روی پای بچه ام هست خواستم بدونم بهش دیه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
اگر اثبات شود آری دیه تعلق می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
طبق نظریه پزشکی قانونی می توانید دیه بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مطمئناً به ایشان دیه تعلق می‌گیرد می‌بایست فورا به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سگ همسایه به محل سکونت شما و یا محل شوارع عام وارد شده باشد و از محل سکونت فعلی مالک خارج شده باشد و از حد متعارف خارج باشد بله می‌توانید تقاضای مطالبه دیه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سگ خارج از محل متعارف خود بوده است و تقصیری از صاحب سگ بوده است میتوانید با نامه کلانتری به پزشکی قانونی بروید تا معاینه انجام شود و سپس شکایت دیه را به سرانجام برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت شرایطی بسته به اثبات ادعا دیه تعلق میگیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بسته به شرایط اگر صاحب حیوان در نگهداری سگ مرتکب تقصیری شده باشد و این موضوع قابل اثبات باشد می توانید دیه بگیرید.
میزان دیه با گزارش پزشکی قانونی مشخص می شود.

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام بله دیه تعلق می‌گیرد میبایست در دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع حادثه طرح دعوا نمایید