مشاوره حقوقی رایگان - شروع به آدم ربایی

سلام روزتون بخیر.بنده و برادرم توی خیابان با پسر دایی ام جلوی بانک محل خدمتش دعوا کردیم و حین دعوا و درگیری پرتش کردیم سمت درب ماشین نه به نیت چیزی ولی ایشان پرونده آدم ربایی برایمان باز کردن در دادگاه حکم برائت گرفتیم چون توی فیلمی که آورده بود چیزی از آدم ربایی مشهود نبود اما او اعتراض زدن و امروز رفتیم دادگاه تجدید نظر و جلسه هم صادر شد..حالا سوالم این هست این جلسه چقد می‌تونه به ضرر ما باشد آیا قاضی می‌تونه نظری مخالف با نظر قاضی قبلی صادر کند؟ ما الان چیکار میتونیم کنیم اگر رای به ضرر ما باشد؟.خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر این اتفاق نیوفتاده و مستندات شما کامل بوده و در دادسرا تحقیقات کامل انجام شده که به نظر میرسد همینطور بوده،دادگاه تجدید نظر برائت را تایید میکند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مدت زمان قابل پیش بینی نمی‌باشد
امکان نظر مخالف وجود دارد
شما نیز می‌توانید دفاع کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه تجدیدنظر با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.