مشاوره حقوقی رایگان - نصب سایبان در حیاط برای پارک خودرو

سلام
ما حدود 20ساله که توی خونمون ساکن هستیم و یک چهار واحدی هست که طبقه همکفیم.حیاطش مشاع هست.و کلا جای 3تا ماشین دارد یک حیاط مستطیلی.ما دو سال پیش با رضایت شفاهی از همسایه ها ی سایبون زدیم و کسی هم اعتراضی نداشته. امسال یکی از همسایه های بالا که اون هم مالک هست یک ماشین خریده و مزاحمت برای پارک ماشین ایجاد میکرد. مثلا ماشینش اگر پشت ماشین ما بود نمیرفت بیرون. تا این که با گفتگو حل نشد و میگفت من ماشین رو میخوام بذارم زیر سایبون. ما هم گفتم ما کلی هزینه کردیم سایبون زدیم که استفاده کنیم. هوای خوزستان گرم هست و ماشین رو میسوزوند. خلاصه اصلا قانع نشدن و باعث درگیری شد و به ماشین ضربه زدند و پلیس خبر کردیم و هر دو طرف شکایت کردیم.الان میگن کلا نباید سایبون باشد. در صورتی که سایبون مزاحمتی برای کسی ندارد ما مشکلمون اصلا سایبون نبوده. الان میخواستم بدونم راهی هست که اگه کار به دادگاه کشید ما سایبون رو بر نداریم یا کاری بشود که این آقا مزاحمت ایجاد نکند؟اون دوتا همسایه که مالکن حاضرن بیان دادگاه بگن ما با سایبون مشکلی نداریم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هر گونه تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام ‌مالکان باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشاع باشد و همسایه ها رضایت نداشته باشند باید جمع بشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه مسائل بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود