مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروشگاه اینترنتی ارسال کالا بدون تاریخ

از یک سایتی 138 تا رژ خریدم بدون تاریخ فرستادند، شکایت کردم اینماد و گفتن که حالا که شکایت کردی بقیه ی فاکتور هات داخل این سایت هم کنسل هست ( مبلغ بالای 15 میلیون جنس خریدم که هنوز ارسال نکردند)
داخل اینماد باز این مشکل رو مطرح کردم و اداره ی اصناف برای فروش جنس تاریخ گذشته و و اتحادیه ی کسب و کار های اینترنتی
میخواستم بدونم مشکل حل میشود با این روش شکایت اینماد و.. اگر حل نشد حضوری بروم دفتر خدمات قضایی شکایت کنم برای رژ های بدون تاریخ و فاکتور ارسال نشده میتونم مبلغ هم این رژ ها و هم فاکتور رو بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اگر نتیجه نگرفتید، فورا به دادسرا شکایت کلاهبرداری کنید