مشاوره حقوقی رایگان - خرید موبایل قسطی

سلام من شب عید یعنی اسفندماه از یک مغازه موبایل فروشی که جلوی مغازه اش با بنر زده بود موبایل قسطی موبایل گرفتم گفت سایت ... وام کالا میده کد ملی رو بده اگر درخواست شما رو قبول کند که بقیه کار انجام میدهیم خلاصه بعد از کلی رفت و آمد این آقا گفته بود زیر 10میلیون وام نمیده قبول کردم با شرایطی که توضیح داده بود بعد از این که روز موعود رسید رفتم برای تحویل گوشی گفته بودم بقیه اش رو پول میخواهم قبول کرده بود اما زمانی که گوشی داد و من بازش کرده بودم گوشی رو گفت بقیه اش رو آخر اسفند میدهم و جروبحثی بزرگ به پا شد که تازه فهمیدم این آقا 20 تومان درخواست وام کرده و حرف هایی که روز اول زده بود قبول نکرد وهرچی که گفت زد زیرش و متاسفانه همسرم هم که اعتیاد داشت با هر ترفندی که شد 15میلیون باقی رو گرفت و خرج کرد (همسرم الان کمپ هست ) قرار بود ماه به ماه اقساطی پرداخت بشود اما الان برام پیامک اومده تا 5اردیبهشت فرصت دارم یک جا پرداخت کنم و من ندارم نمیتونم پرسیدم گفتند هیچ راهی ندارد پرداخت نشود با 23درصد افزایش باید یک جا بدهم در غیر این صورت از بانک اقداماتی میشه که احتمالا خونه ای که دارم و مسکن مهر است از دستم میرود توروخدا بگید چیکار کنم تنها و بی کس ام کمکم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.