مشاوره حقوقی رایگان - معامله، کلاهبرداری

باسلام
پدرم درسال 1370زمینی رو به قیمت 320هزارتومن طی یک معامله دستی از خانمی خرید و دو پسر و برادر خانم بع عنوان شاهد امضا کردند،، درسال 1380پدرم زمین رو به شخص دیگری فروخت،، در سال 1401پدرم فوت کرد و 6روز قبل از فوتش نوه ها و فرزندان خانم 12یا 13تا فرزند داشت،،که دو نفرشان فوت و به جای آنها فرزندانشان با بقیه ی فرزندان زنده ی خانم از دست ما شکایت کردند و دادخواست فضولی بودن معامله رو دارند و مدرکشون هم سندی هست که در سال 1338 این خانم همین زمین رو به شوهرش فروخته است.
با توجه به اینکه زمین قبلا فروخته شده بود و پدرم اطلاع نداشت و خرید به طور پول نقد به خانم پرداخت شد و پدرم رسید نگرفت..
ما الان باید چیکار کنیم؟؟
خواهشا با زبان ساده راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات
انتقال ملک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

راه حل وجود دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

یک وکیل

با سلام
صحت معامله خانم با شوهرش رو با کارشناسی دست خط و امضا مورد بررسی قرار بدهید.
چنانچه معامله فضولی باشد می توانید خسارات وارده را از خانم مطالبه کنید