مشاوره حقوقی رایگان - درخواست

سلام من نیروی بانکدار شاغل در بانک ملت ....با 5 سال سابقه هستم و همسرم به دلیل بیماری افسردگی و تپش قلب نیاز به مراقبت در منزل را دارد و به همین دلیل همراه با فرزندانم به استان گیلان محل سکونت پدر و مادر همسرم نقل مکان کردیم تا همسرم تنها نباشد و بیماری اش پیشرفت نکند ، الان 3 سال هست که دور از خانواده ام زندگی میکنم ، آیا راهی هست که بنده بتوانم انتقالی بگیرم و به استان گیلان بروم یا از طریق دیوان عدالت اداری شکایت بکنم نتیجه دارد یا نه.

پاسخ ها :

انتقالی به دلیل بیماری همسر درخواست انتقالی به محل سکونت انتقالی شغلی