مشاوره حقوقی رایگان - قبول وکالت در سند برای وثیقه

با سلام
پدر بنده فوت شدن و بعد از ایشون تمامی وراث به مادرم وکالت دادیم در مورد خونه، ارزش این خونه حدود یک میلیارد هستش و حدودا ده میلیون تومن وام بانکی دارن، من میخواستم ببینم با این سند مادر بنده میتونن ضامن کسی بشن که 400 میلیون قرار وثیقه براشون صادر شده؟ بدون اینکه مبلغ وام رو الان کلا پرداخت کنیم؟
ممنونم

پاسخ ها :

وکالت در سند برای وثیقه وکالت برای وثیقه سند برای وثیقه وثیقه سند