مشاوره حقوقی رایگان - پرونده طلاق ‌و پیگیری ان

با سلام و وقت بخیر
خواستگاری دارم که قبلا ازدواج‌ کرده اند و طلاق گرفته اند ، توی سامانه ثنا نگاه کردبم تقریبا 50تا اینم‌ توی سابقه سون لحاظ شده که مربوط به فحاشی و ضرب و شتم و ....با خانم و خانواده خانم‌بوده و ادعا دارند که هیچکدوم واقعیت نداشته و براش پرونده سازی کرده اند‌،من چطور میتونم این موضوع رو پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه حل وجود دارد
مطالعه پرونده های مربوطه
و تحقیق میدانی و محلی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است قبل از ازدواج با ایشان حتما مشاوره قبل ازدواج تشریف ببرید مشکوک بنظر می رسد