مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام و عرض ادب.سوال من در مورد پدر و مادر شوهرم است که سن هردو بالای 60 سال است وحدود 7سال است که شوهرم ایشان راتحت بیمه درمان تامین اجتماعی قرار داده است.ضمنا ایشان مستمری کمیته امداد هم دریافت میکنند واز طرفی ده سال هم حق بیمه عشایری پرداخت کردند که 5 سال دیگر هم باید پرداخت کنند.سوال من این است که چون تحت تکفل هستند آیا بعد از زبانم لال فوت پسرشان حقوق ومستمری به ایشان تعلق میگیرد یانه؟واز نظر حقوقی شرایط چگونه میشود.با سپاس از شما.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اگر پدر و مادر تحت تکفل ایشان باشند بله
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.