مشاوره حقوقی رایگان - تعلق پدر و مادر به حقوق و مستمری متوفی

با سلام ، آیا حقوق و مستمری متوفی که مرد (مذکر ) میباشد بر پدر و مادرش تعلق میگیرید با این توضیح که این فرزند مشمول بیمه خدمات درمانی میباشد و از زمان استخدام متوفی تا یک سال قبل پدر و مادرش هم بیمه خدمات درمانی و تحت کفالت متوفی بودند اما از یکسال قبل حذف گردیدند سن پدر و مادر بالای 70 سال میباشد ، پدر از چندین سال قبل تا الان مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی میباشد ، متوفی حداقل بیست سال سابقه خدمت و اشتغال دارد و دارای همسر و فرزندانی میباشد ، با این توصیف آیا حقوق و مستمری متوفی بر پدر و مادرش تعلق میگیرد یا کل آن به همسر و فرزندانش تعلق میگیرید ؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

خیر زیرا از تحت کفالت خارج شده اند .

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام ، مستمری متوفی به پدر و مادر تعلق نمیگیرد و متل به همسر و فرزندان دختر مجرد است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مستمری متوفی به زوجه و دختر مجرد فاقد شغل تعلق خواهد گرفت