مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری شرکت خارجی

سلام . من از حدود 4 ماه پیش در واتساپ با یک خانم خارجی آشنا شدم و مرا دعوت به سرمایه گذاری در شرکت .... کرد در آن شرکت حساب کاربری باز کردم و بعد از طریق صرافی از حساب خودم به حساب خودم در آن شرکت ارز تتر انتقال دادم و سرمایه گذاری شروع شد و بعد مدتی خواستم مبلغی را برداشت کنم فورا حسابم مسدود شد و گفتند آدرس کیف پولت را اشتباه زدی به همین دلیل شبکه بلاک چین با مشکل مواجه شد و به بهانه های مختلف تا مبلغ 14000 دلار گرفتند بعد گفتند مبلغ کل حسابت شده 20409 دلار آن را به صرافی .... انتقال دادیم و یک کد ولینک تلگرام صرافی را دادند و او هم مبلغ کل را تایید کرد و گفت آدرس کیف پول بفرست ، آدرس کیف پول صرافی ایرانی فرستادم و گفت صرافی ... برای کشور شما تحریم است باید کیف پول تراست ولت باز کنی ، انجام دادم وگفت مبلغ 860 دلار واریز کن تا مبلغ کل را انتقال دهیم و واریز کردم و مبلغ کل را انتقال داد به کیف پول من در تراست ولت ولی قابل برداشت نیست فقط در تاریخچه کیف پول دیده می شود و بعد گفت مبلغ کم بوده و تراکنش در شبکه بلاک چین کامل نشده باید 1130 دلار دیگر واریزی تا کامل شود و اریز کردم ولی انجام نشد . هنوز درخواست 530 دلار دیگر می کند و به من جواب نمی دهد. چطوری می توانم پیگیری کنم تا اصل پولم برگردد ؟

پاسخ ها :

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

سلام وقت بخیر
مورد مذکور قطعا کلاهبرداری است و مبلغ دیگری به حساب افراد مذکور واریز نکنید.
حتما طرح شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون مقوله مطروحه به منظور ارائه پاسخ دقیق حقوقی می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه به دلیل آنکه رد پایی از خود کلاهبرداران به جا نمی‌گذارند امکان نتیجه گیری دشوار است
هر چند امکان طرح شکایت وجود دارد
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.