مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سه دونگ خانه

سلام
سه دانگ از آپارتمان که در آن سکونت داریم بنام من و سه دانگ دیگر بنام شوهرم میباشد . قولنامه خرید خانه هم سه دونگ سه دونگ میباشد . آیا همسر من میتواند این سه دونگ رو از من پس بگیرد با توجه به اینکه هم سند و هم قولنامه سه دانگ سه دانگ ثبت شده اند و اینجانب برای خرید خانه طلاهایم رو فروخته ام .
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بدون رضایت شما خیر مگر تحت شرایط خاص که نیازمند گفتگوی متقابل است تا بیان شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اصولا خیر، مگر شرایط خاصی باشد که باید مدارک بررسی شود

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
وقتی به نام شماست و از پول خودتون خریدین نمیتونه پس بگیره ولی اگه به شما هبه کرده باشه امکانش هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
با دعوای اثبات مالکیت
برای شما راه حل هایی وجود دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر بتوانید ثابت کنید خودتان خریدید وهمه نبوده است خیر نمیتواند