مشاوره حقوقی رایگان - مجوز حصارکشی از شهرداری

با سلام خسته نباشید
ما برای باغمان مجوز حصار کشی یک متر و بیست سانتی متر از جهاد کشاورزی گرفته ایم الان که به شهرداری مراجعه کرده ایم برای دادن عوارض، شهرداری از ما پول تفکیک هم می خواهد آیا می توانیم بدون اجازه شهرداری دیوار قدیمی را تخریب و نوسازی کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ملک شما کارشناسی شود دلایل و مستندات توسط متخصص بررسی شود