مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام خانم هستم مدت 20 سال با یک نفر به صورت ازدواج موقت زندگی میکنم. در سال اول منزلی خرید و نصف آن را به نامم زد. آیا میتواند منزل را به فروش برساند و بدون دخالت این کار انجام بدهد؟ متشکرم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت فروش منزل بدون اذن شما فروش مال غیر محقق شده و مجرم است و منزل به هر کسی که فروخته شده باشد مسترد می‌گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر از طریق رسمی به شما منتقل شده است خیر

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بدون اذن و اجازه شما منزل را بفروشد به جرم فروش مال غیر ممکن است محکوم شود.

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
به میزان سهم خودش میتوانید به فروش برساند

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سند رسمی باشد امکان فروش سهم شما را ندارد ولی چنانچه وکالت در فروش داشته باشید همسرتان میتواند بفروشد

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

خیر فقط می تواند سهم خود را بفروشد و حقی برای شما ایجاد می شود. البته بستگی دارد چه عقدی بین شما در خصوص ملک منعقد شده است.

ساره خادمی

ساره خادمی :

هر یک از شرکا می توانند سهم خود را به شخص دیگری انتقال دهند و برای این کار اجازه شریک لازم نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما مالک 3 دانگ محسوب خواهید شد
بهتر است شما سند مالکیت 3 دانگ خود را به شخص دیگری انتقال بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال مالکِ ملک مشاعی محسوب می‌شود و نصف خانه متعلق به اوست و تنها از طریق دادگاه می‌تواند دستور فروش ملک مشاعی را دریافت نماید در غیر اینصورت مرتکب جرم فروش مال غیر خواهد شد‌.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. صرفاً میتواند سهم خود را بفروشد.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که سند منزل به صورت رسمی بنام شما باشد فروش و انتقال سند بدون حضور شما ممکن نیست مگر اینکه جهت فروش ملک از شما وکالت داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به نام شماست امکان‌پذیر نیست مگر شما به وی وکالت اعطا نموده باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ایشان بدون اجازه شماحق فروش سهم شماراندارند درصورتی که بدون اجازه شماسهم شماراهمراه سهم خودش به فروش برساندمرتکب فروش مال غیرگردیداست ومجازات میگردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر ادعای هبه کند و از آن رجوع
تحت شرایطی می‌تواند آن را از شما پس بگیرد