مشاوره حقوقی رایگان - پروانه وکالت

سلام. بنده یک سوءپیشینه غیر مؤثر دارم، میخواستم بدانم در صورت قبولی در آزمون وکالت برام مشکل پیش میاره؟ در حالی نص قانون نداشتن سوءپیشینه غیر مؤثر است آنها می‌توانند سلیقه ای عمل کنند؟!

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هسته گزینش وکالت سلیقه‌ای عمل نمی‌کند بلکه قانونی عمل می‌کند و تنها سوء پیشینه شما ملاک نیست روش‌های دیگر جهت تحقیق از شما موجود است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ پروانه وکالت سابقه کیفری موثر اخذ می شود.
توجه داشته باشید در زمان ثبت‌نام در خصوص اینکه پرونده ای دارید یا نه سوال می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا هسته گزینش وکالت تمامی ارکان و آیتم‌ها را بررسی می‌کند تنها سوء پیشینه موثر یا غیر موثر ملاک عمل نخواهد بود

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

نص سوپیشینه موثر رو گفته که شامل شما نمیشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ نمی‌توانند سلیقه‌ای عمل نمایند و بایستی طبق نص قانون عمل شود‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مرجعی که سلیقه ای عمل نمی‌کند کانون وکلای دادگستری است که نهادی است مستقل،
لکن بهتر است با این قانون تسهیل بفکر شغل دیگری باشید
سوپیشینه موثر ندارید منع قانونی ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه کانون وکلا قبول بشید یا مرکز وکلا تا حدودی متفاوت است بستگی به این دارد که دقیقا عنوان اتهامی چه باشد