مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری پرونده نزد وکیل

باسلام. بعد از صدور و مختومه شدن پرونده طبق قانون تاچه مدت وکیل میتواند پرونده را نزد خود نگهدارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکیل یک نسخه کپی را تا ده سال باید نزد خود نگهداری کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌بایست تا 10 سال نگهداری شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکیل اصل اسناد موکل ( مثل چک - سند نکاح یا سند ملک و ... ) را به محض تقاضای موکل باید به وی مسترد نماید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام وکیل پرونده را در نزد خود نگه نمیدارد/وکیل برا خود از اطلاعات کپی یاید نگه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولاً می‌بایست تا 10 سال نگهداری شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً وکیل موظف است به محض مختومه و قطعیت رای نماید اسناد مدارک موکل را تحویل نماید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اصول اسناد باید پس از پایان کار به موکل برگردد. کپی ها زمان ندارد و نزد خودش می ماند