مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی زدن

با سلام شخصی به خاطر 1000 دلار به من تهمت دزدی زده . و بعد از گذشت 20 روز نتوانسته ثابت کنه .چون مدارکی و شاهدی نداره . الان من برای ادعای حیثیت چطور شکایت کنم از طرف . از کجا باید شروع کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر برائت حاصل کرده اید تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در دفتر خدمات قضایی ، شکوائیه افترا و اعاده حیثیت مطرح نمایید
و باید سؤنیت ایشان احراز و اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به سوء نیت از شما شکایت کرده شما نیز می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب محل به استناد رای صادره، له شما

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید با عنوان افترا از وی شکایت کیفری نمایید . ناگفته نماند اگر دفاع قانونی و مناسبی نداشته باشید احتمال نتیجه گیری در این زمینه معمولا کم است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میوه سوء نیت ایشان را بتوانید اثبات کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید شکایت کنید از دفتر خدمات قضایی شروع کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شکوائیه افترا و اعاده حیثیت مطرح کنید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر حکم صادر شده میتوانید اعاده حیثیت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نیز می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌تواند به اتهام تهمت و افترا در محلی که از شما شکایت نموده به همان دادسرا از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید