مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با مرد مجرد

سلام خسته نباشید
من متاهل هستم جایی کار میکردم که با یه مرد مجرد رابطه پیدا کردم
فکر میکروم میشناسمشو مورد اعتماده
از اول بانقشه پیش اومد اول با پیام معمولی و کم کم عاشقانه شروع کرد عکس دونفره گرفت پیامهاکه پاک میکردم میگفت چرا پاک میکنی نترس مگه بهم اعتماد نداری و مگه من بی خانواده ام منم نمیدونستم اینقدر.....
بهش اعتماد کردم رفتیم تو رابطه اون هر روز ازم درخواست میکرد بعد یه مشکل کوچیک پیش اومد که من گفتم نمیتونم اینجوری که تو میخوای باهات باشم اون بهش برخورد و عکس منو گذاشت پروفایل خودش
موضوع رو به شوهرم گفتم و از اون موقع دیگه جوابش رو ندادیم ولی اون دست بردار نیست و هرروز تهدید میکنه به یکی از آشناها عکس و پیامهارو نشون داده و قراره بره مدرسه پسرم اونجا هم بازگو کنه
خواستم بدونم اگه شکایت کنیم حکم من چیه؟
حکم اون آقا چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید رابطه جنسی را انکار کنید و با عنوان تهدید و مزاحمت شکایت کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر متن پیامکها نشان از میل دو طرفه بوده احتمالا تا 99 ضربه شلاق برای هردو. تهدید هم توسط اون مرد قابل تعقیب هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام تهدید و انتشار عکس‌های خصوصی قابل شکایت است می‌توانید اقدام قانونی علیه ایشان انجام بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه تهدید به انتشار عکس های خصوصی و انتشار عکس ها را مطرح نمایید
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت با عنوان تهدید به انتشار عکسها خصوصی در فضای مجازی کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پخش عکس‌های خصوصی از افراد جرم است می‌توانید علیه نام برده شکایت نمایید. در صورت اثبات مجازات حبس و جزای نقدی دارد