مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام. من یه مغازه ای دارم که چند ساله دارم اجاره میدم و هر سال قرارداد تنظیم می کنم و تمدید می کنم به خاطر نیاز مالی قرارداد چند ساله دیگه رو هم برای هر سال جدا جدا قرارداد تنظیم کردم و امضا کردم و پول از مستآجر گرفتم آیا اگه الان بخوام مغازه رو تخلیه کنه چطوریه میشه راهنمایی کنین. ممنون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

قرارداد تا پایانش معتبره مگر اینکه تخلفی از مستاجر سر بزنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان تخلیه وجود نخواهد داشت مگر در قرارداد شرط تخلیه شده باشد یا طبق قانون قرارداد قابل فسخ باشد
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در پایان قرارداد امکانش وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پس از انقضای مدت اجاره می‌توانید با توجه به شرایط قرارداد درخواست تخلیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرارداد شما تا انقضای مدت اعتبار دارد مگر اینکه شرایطی خلاف آن در آن قید شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا پایان مدت، اجاره به قوت خود باقی است، و لازم الاجراست
مفاد قرارداد حائز اهمیت است....