مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی

باعرض سلام وخسته نباشید پدر این جانب خانه در یکی از روستاهای شهر شوشتر دارد که جلوی آن زمینی دارد به مساحت 800متر دارد که بعد از مهاجرت به شهر این خانه را به عمویم فروخت وعمویم بعد از مدتی خانه رابه یکی از اقوام فروخت که تا چند سال پیش کل خونه هاوزمینهای این روستا فاقد سند بودند ولی الان چند سالی است که بنیاد مسکن به این خونها سند داده خریدار خانه در زمان زنده بودنش مقداری از زمین را به پسر برادرش بخشید وپسر برادرش در این زمین که عمویش به او بخشید ساخت وساز کرده وحالا که خریدار فوت کرده ورثه خریدار باقیمانده خانه را خراب کردند وپی جدید ساختمان خانه را زدند وقصد ساخت خانه را دارند ودو در برای ورود وخروج را در زمین ما که جفت خانه انهاست در اوردند وادعا میکنند که این زمین حریم خونه ماست واین زمین متعلق به ماست وما باید وحتما در ورودی وخروجی خانمان روبه این زمین باشد در حالی که آنها میتوانند در ورودی وخروجی منزلشان را طبق نقشه بنیاد مسکن را روبه خیابان دیگر در بیاورند در ضمن این زمین مسکونی است نه کشاورزی ودرنقشه هم مشخص شده الان من میخواستم برای این زمین سند بگیرم و آن رابسازم لطفا راهنمایی بکنید که چگونه میتوانم حق خود را از انها بگیرم وآیا گفتهای آنها صحیح است واین حق را دارند که در ورود وخروج منزلشان را در زمین ما باشد

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر زمین متنازع فیه سند ندارد ابتدا از طریق دادخواست مالکیت آن را قطعی کرده و بعد می توانید حول آن دیوار کشی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای مالکیت هر دو طرف نیاز به ادله حقوقی و اثبات مالکیت در حدود اربعه مشخص دارد،

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست با دلایل و مستندات باید بدهین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر همسایه در زمین متعلق به شما درب باز کرده باشند شما می توانید شکوائیه رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید