مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام من در يك شركت كه از هلدينگ هاي يكي از بانك هاي دولتي مي باشد در قسمت مالي مشغول به كار مي باشم پدر بنده 15 ماه سابقه جبهه دارد و بنده از ابتداي 1400 در آن شركت سابقه كار دارم .همكار بنده كه شرايط من را داشت از طريق ديوان عدالت اقدام كرد و ديوان به نفع ايشان راي صادر كرد .آيا من از طريق تبصره 11 ديوان عدالت به استناد راي ايشان مي توانم اقدام كنم يا راه ديگري وجود دارد زودتر به نتيجه برسم با تشكر اگر راهنمايي بفرمايييد .

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تا یک سال از وقوع جرم فرصت شکایت دارید اگر از طریق اپلیکیشن های خارجی پیام رد و بدل شده، با ارجاع قاضی به فتا بازیابی می شود ولی قبلش گوشی را درست کن بدون حذف حافظه

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید ابتدا درخواست خود را مطرح و در صورت عدم نتیجه مثبت شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری وارد عمل شوید لیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.