مشاوره حقوقی رایگان - مختومه کردن پرونده مهریه

سلام خدمت وکلای محترم
خسته نباشید و خدا قوت
در خصوص مختومه کردن پرونده اجراییه مهریه سوال دارم. بنده درخواست اجراییه را از طریق دفترخانه ازدواج ثبت کرده‌ام و اکنون پرونده در اجرای اسناد رسمی، جاری است و ابلاغیه برای ایشان ارسال شده است. اکنون ایشان می‌گوید می‌خواهم زندگی کنم. در صورتیکه بخواهم؛ از چه طریق می‌توانم پرونده اجراییه مهریه را مختومه کنم؟ و بعدا اگر بخواهم دوباره برای مهریه اقدام کنم از طریق درخواست اجراییه می‌شود؟ یا باید در خدمات قضایی دادخواست بزنم؟
با علم به اینکه ایشان ملک، ماشین و ... به نامشان نیست. فقط از حقوق ایشان می‌توانم مهریه را بگیرم.
با تشکر از حسن توجه شما

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در صورت عدم پیگیری موضوع مختومه می شود.
اگر چیزی به نامشان نباشد بعدا برای گرفتن حکم جلب می توانید دادخواست حقوقی بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست مختومه نمایید، بعدا مجددأ قادر به اجراییه هستید در اداره. ثیت اسناد رسمی