مشاوره حقوقی رایگان - مهریه 114

سلام. پرونده مهریه عندالمطالبه114سکه از دادگاه دادم، سه سال ازش میگذره و دادگاه پرونده منو مختومه کرده و میگه مال معرفی کن، طلاق خلع باین گرفتم و طرف سابقه دار و کلاهبرداره و چکار کنم که به حقوق خودم برسم. ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حکم قطعی صادر شده و اجرائیه نیز صادر شده می توانید از طریق شعبه اجرای احکام حکم جلب بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر مال نداشته باشند باید اعسار بدهند و الا می توانید جلب بگیرید یا وکیل بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نسبت به جلب اقدام نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورت قطعیت رای در خواست جلب ایشان را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی دارد از طریق استعلام سه گانه اداره ثبت توقیف کنید . در غیر این صورت درخواست اجراییه و جلب زوج از اجرای احکام مدنی ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اجرای احکام درخواست توقیف اموال و حسابهای بانکی ایشان را نمایید

و سپس درخواست حکم جلب زوج را نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام درخواست توقیف اموال از اجرای احکام‌و درصورت نداشتن مال جلب وی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مال نداشته باشند باید اعسار بدهند در غیر اینصورت می توانید جلب بگیرید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حقوق شما به قوت خود باقی است اقدام نمایید حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا باید مال معرفی نمایید در غیر اینصورت حکم جلب صادر میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت صدور حکم قطعی و اجرائیه می توانید جلب بگیرید