مشاوره حقوقی رایگان - چک تضامنی

سلام بنده در حضور شاهد 5 برگ چک به یکی از دوستان که 2نفر شریک هستند چک دادم و مکلف به پرداخت چکها شدن البته شفاهی ن کتبی چکهارو به طرف طلبکار خودشون دادن چکها برگشت خورد و شکایت کردن و حکم تضامنی بود اون 2 نفر پولی ندادن و من پول دادم الان بعد از 4 سال میتونم شکایت کنم طلب پولمو کنم با توجه به اینکه حکم دادگاه حقوقی اسلامشهر ذکر شده تضامنی.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اصل بر مسولیت صاحب حساب است و در صورتی که سایر اشخاص با وجود حکم بر تضامنی بودن پرداخت کنند حق مراجعه به صاحب حساب را دارند..‌. شما بایستی امانی بودن چک ها و تعهد بر پرداخت آن را ثابت کنید و نسبت به آن موضوع شکایت کنید