مشاوره حقوقی رایگان - چک تضامنی امانت و اعسار

با سلام من پشت چک یکی از دوستانم را امضا کردم و الان این بنده خدا دوستم نتونسته چک وصول کنه و طرف مقابل چک و برگشت کرده و اقدام کرده و چک رو تضامنی ارائه کرده داده تو دادخواست.
این چک امانت بوده و تاریخ و مبلغ نداشته و الان حسابهای هردو مسدود شده و توقیف اموال خورده برامون ..با این شرایط اگر من اعسار بزنم مشکل خودم و دوستم حل میشه و اینکه میتونم کیفری بعلت جعل و خیانت در امانت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم جعل و خیانت در امانت نمی باشد و شما دادخواست اعسار را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعسار بدهید.
شکایت کیفری به چه دلیل؟