مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

سلام وقتتون بخیر
من و همسرم دارای 6 دنگ منزل مسکونی هستیم که 3 دانگ به نام من و 3 دانگ به نام همسرم .الان میخوایم جدا بشیم من افراز خونه را گرفتم به متراژ 86 متر .بعد از اون باید برای رفتن به مزایده چه اقدامی کنم ؟چقدر زمان میبره برای فروش ملک؟کارشناسی چند درصد کسر میکند؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست دستور فروش ثبت میکنید دادگاه به کارشناس میده دراجرا،مزایده انجام وبفروش میرسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته دستور فروش را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
مقدار زمان فروش ملک و میزان کسر مشخص نمی‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
زمان قابل پیش بینی نمی باشد
وکیل بگیرید زودتر انجام شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به روند اجرای مزایده و زمان آن دارد