مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اضافه متراژ ملک توسط فروشنده

مادر سال ٩٧ از يک آقايي خونه پيش خريد كرديم و خرداد ٩٨ بايد تحويل ميداند كه ندادند و ما رفتيم دفتر خونه برگه اى گرفتيم كه ايشون خونه رو تحويل نداده است و بعد از یكسال ما مستقر شديم اما به خاطر بدهي به شهرداری و تا سال ١٤٠٣ سند آماده نكرده سوالم اين است كه الان ميگويد ١٠ متر اضافه هست و بايد ١٠ متر و به روز بدهيد اين در مبایعه نامه ذكر نشده ، آيا ما بايد به روز بديم يا طبق قيمتى كه اون سال در مبایعه نامه ذكر شد ، اخه مشكل خودش بوده

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا باید براساس قیمت زمان قرارداد پرداخت شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون پیش فروش آپارتمان
، خریدار باید بهای متراژ اضافی را بر اساس ، قیمت مندرج در قرارداد پرداخت نماید و نه طبق قیمت روز

از بابت تاخیر در تسلیم مورد معامله و تاخیر در انتقال سند مالکیت ، اگر در قرارداد وجه التزام روزانه دکر شده باشد شما با شرایط خاصی می توانید دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید