مشاوره حقوقی رایگان - ادعا بر تمدید شفاهی

سلام وقت بخیر
من مستاجر هستم قرارداد مغازه م برج 5 سال 1402 تموم شده و قرارداد کتبی نداریم و موجر با وعده قرارداد کتبی جدید ما رو متقاعد کردن که میان برای قرار داد و شما مبلغ اجاره رو پرداخت کنید و ماهم 4 ماه پرداخت کردیم اما بعد از گذشت چندین ماه هنوز برای تمدید نیومدن و ما چندین باره که اطلاع دادیم اینجوری نمیخوایم بمونیم و قصد تمدید نداریم دیگه پول پیش رو پس بدید و کرایه هم پرداخت میکنیم. اما موجر 6 ماهه که ملک رو به کسی اجاره نمیده و میگه تا برج 5 1403 باید اجاره رو زودتر بدین چون شفاهی تمدید کردیم. که پول پیش برابر اجاره تا برج 5 میشه.
ما به قرارداد شفاهی اعتقادی نداریم و از روز اول قصد بر قراردادی کتبی بود و به عنوان احترام 4 ماه به علت مشکلات موجر کرایه رو پرداخت کردیم.
الان ما که مستاجریم چیکار باید بکنیم در صورتی که چندین ماه هست نه قرارداد میبنده، نه فسخ میکنه نه به غیر اجاره میده حتی با مبالغ بیشتر بقیه
الان من میتونم ازش شکایت کنم ؟ممنون از شما

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر شاهدی بر قرارداد شفاهی نبوده امکان استرداد ودیعه هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تخلیه و تامین دلیل و سپس مطالبه وجه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید
دادخواست مطالبه ودیعه تنظیم گردد