مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

سلام. چندساله ک پدرم فوت شده و مغازمون دست مادرمه و جواز هم ب اسم مادره، حصر وراثت هم انجام دادیم آیا مادر الان می‌تونه بدونه اجازه ی وراث مغازرو اجاره بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر بنام مادر نباشد خیر‌
باید با اذن مالکین مشاعی و ورثه اقدام گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر، ایشان صرفا بنا به گواهی انحصار وراثت در سهم خود اجازه هر نقل و انتقالی را دارد ولی اجاره یا تصرف در کل مال نیاز به اذن سایر شرکاء وارث دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر سند به نام ایشان نباشد نمی تواند مستقلا در مورد ملک تصمیم گیری کند.