مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام
من به یک نفر 10 تومن بابت اجاره خونه اش قرض دادم و فقط رسید کارت به کارت دارم و پیاماش
قرار بوده 10 روزه برگردوند ولی الان 10 ماه گذشته پس نداده است.
بعدا فهمیدم همش دوز و کلک بوده
اول گفت پس میدهم ولی بعد یکی دوماه از همه جا بلاکم کرده و جواب نمیدهد
از طریق دوست دخترش پیگیری کردم بلاکم کرد و به برادرش گفته تو این موضوع دخالت نکن و برادرش گفت این موضوع دیگر به من ربطی نداره
پولی که قرض داده بودم رو خودم شدیدا لازم داشتم برای قسط، این قرض باعث شد خودم چند ماه قسطم رو نتونم بدم و آبروم برود و الان از شخص دیگر قرض کردم و خودم بدهکار شدم.
میتونم شکایت کنم هم بابت قرض هم دیرکرد پس دادنش و آبروم؟
و از کجا باید اقدام کنم؟ آدرس ندارم فقط اسم و شماره تماس دارم.

پاسخ ها :

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام دادخواست مطالبه وجه بدهید و قبض پرداخت و پرینت پیام های ایشان را ضمیمه نمایید.در شورای حل اختلاف به موضوع رسیدگی می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آدرسش را بانکی که حساب دارد می دهد اگر نداد دفتر الکترونیک می داند از روی شماره موبایل
دادخواست مطالبه وجه به مبلغ ده میلیون تومان بعلاوه خسارت تاخیر تادیه بعلاوه خسارات دادرسی بدهید به شورای حل اختلاف
یا شکایت کلاهبرداری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تنظیم اظهارنامه یا دادخواست مطالبه می شود.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

دادخواست بدهید و مطالبه وجه قرض داده شده و کلیه خسارات و ...از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف دهید و وجه قرض را مسترد کنید و خسارت دیرکرد هم از زمان تقدیم دادخواست به شما تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با دلایل و مستند خود دادخواست مطالبه وجه بدهید